Malerfirma med oppstart i 1931

Vi er femte generasjons malermestere

Historien vår

Bjørn Simonsen & Sønn AS er et malermesterfirma som ble etablert i 1931 av Bjørn Simonsen. Han hadde da gått i lære hos sin far, Andreas Simonsen, som hadde tatt med seg sine kunnskaper om malerfaget fra Danmark. Etter hvert kom Arne Simonsen inn i firmaet og har drevet dette helt frem til 1980-tallet hvor Bjørn Arne og Morten Simonsen overtok det daglige ansvaret med å drive firmaet videre. 

I dag er det malermester Morten Simonsen som har det daglige ansvaret, godt hjulpet av mange lojale og dyktige medarbeidere både inne i administrasjonen og ute i produksjon. Det er også en stor glede å kunne opplyse om at en datter og to sønner av Bjørn Arne og Morten Simonsen også jobber i firma. Cathrine er kontoransvarlig og Marius og Mats er begge malermestere. Disse er femte generasjons eiere i Bjørn Simonsen & Sønn AS.

Faglig kompetanse

Vårt firma er medlem av Malermestrenes Landsforbund i Norge, og er dermed også underlagt alle deres garantiordninger. Blant våre ansatte har vi malermestere, byggtapetsermestere, svenner og lærlinger. De av våre ansatte som arbeider i våtrom har gjennomført kurs i byggebransjens våtromsnorm, og vi er godkjent firma av Fagrådet for våtrom (FFV), samt at vi har sentral godkjenning

Service

Vi disponerer ca. 10 firma-/servicebiler og ca. 35.000 m² lettstillas og ca. 2.000 m² murerstillas (A/S Stillaser). Vi har kontorer, lager og verksted i vår egen gård i Schleppegrellsgate 7 i Oslo. Sentralbord er betjent fra kl. 07-00-15.30. Vi kan garantere punktlig oppstart og god oppfølging av alle våre oppdrag. 

HMS/kvalitetssikring

Vi har et kvalitetssystem som skal sikre våre kunder et ordentlig og fagmessig utført arbeid. Vi arbeider aktivt med HMS og         setter alltid helse, miljø og sikkerhet i fokus, både for våre                          ansatte, kunder og miljøet rundt oss.                                         Vi har vært Miljøfyrtårnbedrift siden 2012.                      Kopier og lim inn link for å se vår siste miljørapportering: https://rapportering.miljofyrtarn.no/stats/171515

Bemanning

Vi har i dag rundt 20 ansatte, fordelt på administrasjon og faglærte malere og gulvleggere. Vi har alltid hatt med oss lærlinger.